Slider

Taaperobrunssi

sunnuntai 1. lokakuuta 2017







Meillä oli tänään taaperobrunssi. Yhdeksän taaperoa äiteineen, sisaruksineen ja jopa viisi isää kokoontuivat kotiimme viettämään mukavaa sunnuntaiaamupäivää. Kokosimme tarjoilut nyyttärimeiningillä ja aika herkullisen pöydän saimmekin aikaan.

Olemme tavanneet nuorimmaisemme pikkuystävien ja heidän äitiensä kanssa isolla porukalla säännöllisen epäsäännöllisesti aina siitä lähtien, kun lapsemme ovat syntyneet. Viime vuonna meillä vietettiin muun muassa Halloweenia ja pikkujouluja. Myös lasten 1-vuotissyntymäpäivät ovat koonneet porukan mukavasti yhteen. Osa äideistä on palannut jo takaisin työelämään, arjen leikkitreffit ovat harventuneet ja näkemiset onnistuvat lähinnä viikonloppuisin. Monilla viikonloput ovat kallisarvoista perheen yhteistä aikaa ja siitä saimmekin idean ottaa tällä kertaa myös isät mukaan treffeille. 








Erityisesti vauvavuoden aikana vertaistuki muista äideistä oli arvokasta. Olen iloinen, että porukkamme on pysynyt kasassa myös sen jälkeen. Toivon, että nämä ystävyyssuhteet, niin lasten kuin äitienkin välillä, säilyvät pitkään. Seuraavaksi on ainakin vuorossa pikkujoulujen viettoa ja sen jälkeen taitaakin olla aika juhlia 2-vuotta täyttäviä lapsukaisiamme, kutakin vuorollaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan