Slider

Uskomattoman ajoituksen perhe- ja raskauskuvaus

torstai 26. heinäkuuta 2018


Meidän pikkuneidin laskettu aika olisi huomenna. Hän päätti kuitenkin yllättää ja syntyä jo reilu pari viikkoa sitten, heti kun olin "antanut hänelle luvan tulla".




Halusin saada meidän perheestä ja kolmannesta, mitä todennäköisimmin viimeisestä, raskaudestani kauniita kuvamuistoja. Lapsia tulee jonkin verran itsekin kuvattua aina silloin tällöin, mutta koko perheestä meillä on vain pari hassua kuvaa näiden neljän vuoden ajalta. Onneksi ystäväpiiristäni löytyy ihana ja taitava valokuvaaja Korinna Saarinen, jonka kameran eteen oli luontevaa ja mukavaa mennä kuvattavaksi. 

Ajattelimme kuvausajankohtaa sopiessa siitä olevan vielä sen verran monta päivää laskettuun aikaan, että ehdimme varmasti ottaa masukuvat. Sanoin maanantai-illaksi sovittua kuvausta edeltävänä viikonloppuna, että kunhan raskaus on saatu ikuistettua kuviin, saa vauva omasta puolestani syntyä koska tahansa. 

Aurinkoisena ja lämpimänä heinäkuun iltana suuntasimme Ruissaloon kuvattaviksi. Tyttäremme totesi valokuvauksen jälkeen Korinnalle, että nyt vauva saa syntyä. Siinä asiaa hieman naureskelimme, mutta kukapa olisi uskonut, että kuvausta seuraavana päivänä, meitä olisikin jo viisi.





















 









Saimme valtavasti ihania kuvia tuosta maanantai-illasta ja mikä sen parempaa, kuin katsella niitä nyt oma rakas pieni sylissä. <3





2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Olen kyllä itsekin todella tyytyväinen kuviin. Onneksi ehdittiin käydä ottamassa ne ennen kuin pikkuneiti päätti kiirehtiä maailmaan. :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan